Kaligesing, Purwareja: Béda antara owahan

93 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4200276 (translate me)
c (r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Kaligesing, Purworejo)
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4200276 (translate me))
[[Kategori:Kecamatan ing Jawa Tengah]]
[[Kategori:Kaligesing, Purwareja]]
 
[[id:Kaligesing, Purworejo]]
[[map-bms:Kaligesing, Purworejo]]
[[su:Kaligesing, Purworejo]]
28.169

besutan