Jèbrès, Kutha Surakarta: Béda antara owahan

95 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 4 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q3700824 (translate me)
(koreksi gunggung kelurahan)
c (Bot: Migrating 4 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q3700824 (translate me))
 
[[Kategori:Kutha Surakarta]]
 
[[en:Jebres]]
[[id:Jebres, Surakarta]]
[[map-bms:Jebres, Surakarta]]
[[ms:Jebres, Surakarta]]
28.169

besutan