Kalibawang, Wanasaba: Béda antara owahan

62 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4989716 (translate me)
c (r2.6.5) (bot Menambah: map-bms:Kalibawang, Wonosobo)
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q4989716 (translate me))
[[Kategori:Kecamatan ing Indonésia]]
[[Kategori:Kalibawang, Wanasaba]]
 
[[id:Kalibawang, Wonosobo]]
[[map-bms:Kalibawang, Wonosobo]]
28.169

besutan