Jetis, Kutha Ngayogyakarta: Béda antara owahan

69 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2101222 (translate me)
(ganti infobox)
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2101222 (translate me))
 
[[Category:Kutha Yogyakarta]]
 
[[id:Jetis, Yogyakarta]]
[[map-bms:Jetis, Yogyakarta]]
[[nl:Jetis]]
28.169

besutan