Trenggalèk, Trenggalèk: Béda antara owahan

129 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 4 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2336568 (translate me)
c (r2.6.4) (bot Menambah: map-bms:Trenggalek, Trenggalek)
c (Bot: Migrating 4 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q2336568 (translate me))
[[Kategori:Kecamatan ing Indonésia]]
[[Kategori:Trenggalèk, Trenggalèk]]
 
[[en:Trenggalek (district)]]
[[id:Trenggalek, Trenggalek]]
[[map-bms:Trenggalek, Trenggalek]]
[[nl:Trenggalek (onderdistrict)]]
28.169

besutan