Kabupatèn Musi Rawas: Béda antara owahan

132 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 5 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q8121 (translate me)
c (r2.7.1) (bot Menambah: vi:Musi Rawas)
c (Bot: Migrating 5 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q8121 (translate me))
[[Kategori:Kabupatèn ing Sumatra Kidul|Musi Rawas]]
[[Kategori:Kabupatèn Musi Rawas|Musi Rawas]]
 
[[en:Musi Rawas Regency]]
[[fr:Kabupaten de Musi Rawas]]
[[id:Kabupaten Musi Rawas]]
[[ms:Kabupaten Musi Rawas]]
[[vi:Musi Rawas]]
28.169

besutan