Argèntina: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
'''Argentina''' iku sawijining negara ing [[AsiaAmerika Kidul]]. Ibukuthane yaiku: [[Buenos Aires]]. Pedhunungé kira-kira ana 40 yuta.
 
{{stub}}
24

besutan