Wong Sasak: Béda antara owahan

150 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 9 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1560742 (translate me)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké ka:სასაკები)
c (Bot: Migrating 9 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1560742 (translate me))
[[Kategori:Suku bangsa ing Indonésia|Sasak]]
 
[[de:Sasak]]
[[en:Sasak people]]
[[fr:Sasak]]
[[id:Suku Sasak]]
[[ja:ササク人]]
[[ka:სასაკები]]
[[ms:Sasak]]
[[nl:Sasak (volk)]]
[[ru:Сасаки]]
[[sh:Sasak]]
28.169

besutan