Ékuador: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  9 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: Pranala Jaba using AWB
c (Bot: Migrating 173 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q736 (translate me))
c (→‎Pranala njaba: Pranala Jaba using AWB)
== Pranala njaba ==
{{commons|Category:Ecuador}}
{{wikitravelwikivoyage|Ecuador}}
* {{es}} [http://www.presidencia.gov.ec/ Situs resmi Kaprésidhènan]
* {{en}} [http://www.vivecuador.com/html2/eng/home.htm Situs resmi pariwisata]
266

besutan