Iran: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  7 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: Pranala Jaba using AWB
c (Bot: Migrating 206 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q794 (translate me))
c (→‎Pranala njaba: Pranala Jaba using AWB)
== Pranala njaba ==
{{commons|Category:Iran}}
{{wikitravelwikivoyage|Iran}}
* {{en}} [http://www.leader.ir/langs/EN/index.php Situs Pamimpin Agung]
* {{en}} [http://www.president.ir/eng/ Situs Kaprésidhènan]
266

besutan