Abad ping 2: Béda antara owahan

28 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q8103 (translate me)
c (Bot: Migrating 98 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q8103 (translate me))
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q8103 (translate me))
 
[[Kategori:Kalendher Kadadeyan|Kalèndher Kadadéyan]]
 
[[uk:II століття]]
19.383

besutan