Kabupatèn Purwareja: Béda antara owahan

25 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q10674 (translate me)
c (Bot: Migrating 6 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q10674 (translate me))
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q10674 (translate me))
[[Kategori:Kabupatèn ing Jawa Tengah|Purwareja]]
[[Kategori:Kabupatèn Purwareja]]
 
[[fa:پوروورجو]]
19.383

besutan