Kutha Ho Chi Minh: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: voy:, replaced: {{wikitravel → {{wikivoyage| using AWB
c (Bot: Migrating 213 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1854 (translate me))
c (→‎Pranala njaba: voy:, replaced: {{wikitravel → {{wikivoyage| using AWB)
{{commons|Category:Kutha Ho Chi Minh|Kutha Ho Chi Minh}}
* [http://www.hochiminhkota.gov.vn/ Situs resmi] (jroning basa Vietnam lan Inggris)
* {{wikitravelwikivoyage|Saigon}}
* [http://www.livinginvietnam.com/hochiminhkota_saigon.htm Mapan ing Kutha Ho Chi Minh]: Pedhoman kanggo wong asing lan lelaku
* [http://sg.yimg.com/xp/lplanet/asia/vietnam/ho_chi_minh/map1.gif Péta Kutha Ho Chi Minh]
266

besutan