Kopenhagen: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
c
→‎Pranala njaba: voy:, replaced: {{Wikitravel → {{wikivoyage| using AWB
c (Bot: Nambahaké pa:ਕੋਪਨਹੈਗਨ)
c (→‎Pranala njaba: voy:, replaced: {{Wikitravel → {{wikivoyage| using AWB)
*[http://www.visitcopenhagen.dk/ VisitCopenhagen.dk] – Official VisitCopenhagen tourism website
*[http://www.copcap.com/ Copcap.com] Copenhagen Capacity official investment agency of Copenhagen
*{{wikivoyage|Copenhagen}}
*{{Wikitravel}}
 
{{Ibu kutha ing Eropah}}
266

besutan