28: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké wuu:28年 (deleted)
c (Bot: Migrating 102 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q24816 (translate me))
c (Bot: Nyingkiraké wuu:28年 (deleted))
[[als:20er#28]]
[[rue:28]]
[[wuu:28年]]
32.744

besutan