46: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké wuu:46年 (deleted)
c (Bot: Migrating 103 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q24535 (translate me))
c (Bot: Nyingkiraké wuu:46年 (deleted))
[[als:40er#46]]
[[rue:46]]
[[wuu:46年]]
32.744

besutan