80: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké wuu:80年 (deleted)
c (Bot: Migrating 101 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q30427 (translate me))
c (Bot: Nyingkiraké wuu:80年 (deleted))
[[als:80er#Johr 80]]
[[rue:80]]
[[wuu:80年]]
32.744

besutan