78: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké wuu:78年 (deleted)
c (Bot: Migrating 100 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q30417 (translate me))
c (Bot: Nyingkiraké wuu:78年 (deleted))
[[als:70er#Johr 78]]
[[rue:78]]
[[wuu:78年]]
32.744

besutan