92: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké wuu:92年 (deleted)
c (Bot: Migrating 99 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q31444 (translate me))
c (Bot: Nyingkiraké wuu:92年 (deleted))
[[als:90er#Johr 92]]
[[rue:92]]
[[wuu:92年]]
32.744

besutan