Glagah, Banyuwangi: Béda antara owahan

58 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7117902 (translate me)
(typo)
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7117902 (translate me))
[[Kategori:Kecamatan ing Indonésia]]
[[Kategori:Glagah, Banyuwangi]]
 
[[id:Glagah, Banyuwangi]]
[[map-bms:Glagah, Banyuwangi]]
19.383

besutan