Kabupatèn Siak: Béda antara owahan

141 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 7 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7777 (translate me)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké min:Kabupaten Siak)
c (Bot: Migrating 7 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7777 (translate me))
[[Kategori:Kabupatèn ing Indonésia|Siak]]
[[Kategori:Kabupatèn Siak| ]]
 
[[en:Siak Regency]]
[[fr:Kabupaten de Siak]]
[[id:Kabupaten Siak]]
[[min:Kabupaten Siak]]
[[ms:Kabupaten Siak]]
[[nl:Siak]]
[[ru:Сиак]]
19.383

besutan