Kabupatèn Pelalawan: Béda antara owahan

154 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 6 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7641 (translate me)
c (r2.7.3) (Bot: Nambahaké min:Kabupaten Pelalawan)
c (Bot: Migrating 6 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7641 (translate me))
[[Kategori:Kabupatèn ing Indonésia|Pelalawan]]
[[Kategori:Kabupatèn Pelalawan| ]]
 
[[en:Pelalawan Regency]]
[[fr:Kabupaten de Pelalawan]]
[[id:Kabupaten Pelalawan]]
[[min:Kabupaten Pelalawan]]
[[nl:Pelalawan]]
[[ru:Пелалаван]]
19.383

besutan