Nga (Pégon): Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{Arabic alphabet}} '''Nga''' (ing basa Arab <big><big>ڠ</big></big> ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /dh/ ....)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
 
'''Nga''' (ing [[basa Arab]] <big><big>ڠ</big></big> ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf ing [[aksara Arab]]. Huruf iki nglambangaké [[foném]] /dh/ .
 
 
== Cara panulisan ==
1.522

besutan