Telkomsel: Béda antara owahan

86 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 5 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1786124 (translate me)
(Kaca énggal: '''Telkomsel''' yaiku salah siji parusahaan operator tilpun ing Indonesia. {{rintisan}} de:Telkomsel en:Telkomsel id:Telkomsel ms:Telkomsel su:Telkomsel)
 
c (Bot: Migrating 5 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1786124 (translate me))
 
{{rintisan}}
 
[[de:Telkomsel]]
[[en:Telkomsel]]
[[id:Telkomsel]]
[[ms:Telkomsel]]
[[su:Telkomsel]]
19.383

besutan