3: Béda antara owahan

13 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
c
Bot: Nyingkiraké wuu:3年 (deleted)
c (Bot: Migrating 117 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q19636 (translate me))
c (Bot: Nyingkiraké wuu:3年 (deleted))
[[als:0er#Johr 3]]
[[min:3]]
[[wuu:3年]]
32.744

besutan