Pinocchio (filem 1940): Béda antara owahan

31 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{inuseuntil|24 Maret 2013}} {{Infobox film | name = Pinocchio | image = Pinocchio-1940-poster.jpg | caption = Original theatrical release poster | director = [...)
 
| country = United States
| language = English
| budget = $2,289,247<ref name="BarrierPinocchio" />
| gross = $84,254,167 <small>(inc. reissues)</small><ref>{{cite web|title=Pinocchio|publisher=[[Box Office Mojo]]|url=http://boxofficemojo.com/movies/?id=pinocchio.htm|accessdate=June16 10,Maret 20092013}}</ref>
}}
'''Pinokio''' inggih punika salah satunggaling film [[animasi]] saking Amerika ingkang dipundamel ing taun [[1940]] ingkang dipunprodhukusi dening [[Walt Disney]] adhedhasar cariyos ''[[The Adventures of Pinocchio]]'' déning [[Carlo Collodi]]. Film punika inggih minangka film ingkang kaping kalih ingkang dipundamel wonten ing [[Dhaptar Animasi klasik Walt Disney]]. Film Pinokio inggih dipundamel sasampunipun film [[Snow White ang the seven dwars (1937 pilem)]] suksès dipundamel. Pinokio inggih sepisanan dipunwedalken wonten ing teater déning [[RKO Radio Pictures]] ing tanggal [[7 Pebruari]] [[1940]].