Kutha Tidhoré Kapuloan: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 23 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q19153 (translate me))
 
== Pambuka ==
'''Kutha Tidore''' iku salah siji kutha ing Provinsi [[Maluku Lor]], kutha-kutha liyane : [[Ternate]] lan liya-liyané. Jembar wilayah kutha iki ± 1.797 km² utawa --- [[hèktar]].
 
== Geografis ==