Auguste Escoffier: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  7 taun kepungkur
kategori
(+ukara)
(kategori)
{{lifetime|1846|1935| }}
 
[[Kategori:PerancisPrancis]]
[[Kategori:Tokoh Donya]]
[[Kategori:Tokoh Perancis]]