90377 Sedna: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 54 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q15610 (translate me))
 
== Jeneng ==
Jeneng '''Sedna''' dijupuk saka jeneng [[déwi]] laut bangsa [[Inuit]], sing sacara mitologis manggon ing dhasar [[samudra]] [[Artik]].<ref name=mikebrown>{{cite web|title=Sedna|author=Mike Brown|publisher=CalTech|url=http://www.gps.caltech.edu/~mbrown/sedna/|accessdate=2010-07-20}}</ref>
 
== Rujukan ==