Cupello: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 28 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q51214 (translate me))
[[Gambar:Cupello-Stemma.png|thumb|left|45px]]
'''Cupello''' kuwi sawijining [[comune]] lan [[kutha]] ing [[Provinsi Chieti]], ing region [[Abruzzo]], negara [[Italia]]. Jembar wewengkon 48,02 km<sup>2</sup> lan cacahing pedunung 4.528 jiwa. Pérangan kutha iki: [[Bufalara]], lan [[Ributtini]]. Déné kutha utawa komunitas kang wewatesan: [[Fresagrandinaria]], [[Furci (CH)|Furci]], [[Lentella]], [[Montenero di Bisaccia]] (CB), [[Monteodorisio]], [[San Salvo]], [[Vasto]].
 
==Demografi==