Durga: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 44 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q382973 (translate me))
[[Gambar:COLLECTIE TROPENMUSEUM Wajangpop van karbouwenhuid voorstellende Batari Durga TMnr 809-163q.jpg|thumb|Bethari Durga]]
'''Dèwi Durga''' (utawa Bethari Durga) yaiku ibu saka Déwa [[Ganesa]] lan Déwa [[Kumara]] (Kartikeya). Dhèwèké uga diarani '''Uma''' utawa '''Parwati'''. Dèwi Durga biasané digambaraké minangka wong wadon [[ayu]] kang [[kuning]] [[kulité]] lan tumpakané [[macan]]. Dhèwèké nduwèni [[tangan]] akèh. Dewi Durga iku manggon ing alas [[Krendhawahana]].
 
{{rintisan}}