Gedo: Béda antara owahan

12 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 20 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q856719 (translate me))
Tidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Somalia regions map Gedo.svg|thumb|Lokasi Gedo ing Somalia]]
'''Gedo''' ([[Basa Somali]]: ''Gedo'') kuwi sawijining dhaérah [[administratif]] (''[[gobolka]]'') biyèné bagéan saka dhaérah [[Juba Ndhuwur]], [[Somalia]]. Ibukuthané yakuwi [[Garbahaarreey]]. Gedo diciptaaké taun [[1980]]-an lan wewatesan karo [[Ethiopia]], [[Kenya]], lan dhaérah [[Bakool]], [[Bay, Somalia|Bay]], [[Jubbada Dhexe]], lan [[Jubbada Hoose]] ing sisih wétan. Tlatah Gedo bagéan [[kidul]], ing sisih kuloné Kali Juba, tau dadi bagéan saka dhaérah British Transjuba.
 
<!--