Jawa Kulon: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 2 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q3724 (translate me))
|-
| [[Suku bangsa]]:
| [[Wong JawaSundha]], [[Wong SundhaJawa]], [[Wong Cina]] lll.
|-
| [[Agama]]:
Naraguna anonim