Bonn: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 95 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q586 (translate me))
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Bonn''' ([[basa Latin|Latin]] ''Bonna'') kuwi sawijining [[kutha]] ing negara bagéyan [[Nordrhein-Westfalen]], [[Jerman]]. Kutha iki dumunung watara 20 km ing sisih kidul [[Köln]] ing [[Kali Rhein]].
 
Bonn minangka [[ibukutha]] [[Jerman Kulon]] saka taun [[1949]] nganti [[1990]]. Kutha iki papan panggonan lairé [[komponis]] kondhang, [[Ludwig van Beethoven]], sing lair ing taun [[1770]].
 
Jembar wewengkon kutha iki yakuwi ana 141,22 [[km²]] kanthi pedunung watara 313.605 jiwa ([[2004]]); kutha paling gedhé nomer-19 ing [[Jerman]].
 
== Gedung lan bangunan ==