Nunspeet: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 21 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q931997 (translate me))
 
==Latar wuri==
Provinsi [[Gelderland]] sing papané ana ing wétané [[Walanda]] iku salah sijining saka 12 provinsi [[Walanda]] lan salah siji sing gedhé ambané wilayahé. Provinsi iki ing taun [[2008]] dipérang dadi 56 ''gemeente''. Ing Walanda ''gemeente'' iku pérangan [[administratif]] sangisoring provinsi. Dadi provinsi iku antara negara lan ''gemeente''.
 
Jaman mbiyèn kabèh panggonan iku uga ''gemeente'' ing Walanda. Saka désa cilik nganti ibu kutha. Nanging saiki wis ora mengkono manèh. Akèh panggonan sing digabung dadi siji supaya olèh ''gemeente'' sing ukurané sedheng.