Pasta: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{inuseuntil|24 Maret 2013}} Pasta seger '''Pasta''' inggih punika salah satunggaling dhaharan ingkang sampun dipun olah ingkang dpiunginakaken wonten ing jin...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
{{inuseuntil|24 Maret 2013}}
 
[[Gambar:pasta seger.jpg|Pasta seger]]
 
'''Pasta''' inggih punika salah satunggaling dhaharan ingkang sampun dipun olah ingkang dpiunginakaken wonten ing jinis [[masakan Italia]], ingkang dipundamel saking campuran [[glepung terigu]], [[toya]], [[tigan]], lan [[uyah]] ingkang lajeng saged mbentuk adonan ingkang salajengipun saged dipundamel dados manéka warna variasi ukuran lan wujudipun.<ref>{{en}} [http://www.lifeinitaly.com/food/pasta-history.asp www.lifeinitaly.com :: History of Pasta] Sejarah pasta</ref> Pasta inggih asring dipundadosaken dados maneka warna jinis dhedhaharan sasampunipun dipunmasak kanthi cara dipungodhog rumyin. Wonten ing [[Indonésia]], jinis pasta ingkang misuwur inggih punika kados ta [[spageti]], [[makaroni]], lan [[lasagna]].