Parembugan Naraguna:JV05 Nikken Derek: Béda antara owahan

Kompetisi 500 Euro + Arsip
(Kompetisi 500 Euro + Arsip)
==Arsip Maret 2013==
{{sr}}[[Panganggo:Nunung Martina (nana)|Nunung Martina (nana)]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Nunung Martina (nana)|pirembagan]]</sup> 4 Juni 2012 02.16 (UTC)
* [Arsip Maret 2013]
 
== Patroli ==
 
Haloo JV05 Nikken Derek... Menika patroli saking kula, sumangga dipun pirsani.
 
:* '''Menika kontribusi panjenengan wiwit pelatihan Papat Limpad 2012, mugi langkung semangat malih. Sumangga dipun pirsani wonten [http://jv.wikipedia.org/wiki/Astamiwa:Kontribusi_pengguna/JV05_Nikken_Derek ngriki]'''
 
{| class="wikitable"
|-
! Jeneng Artikel !! Réferènsi !! Gambar !! Kategori !! Wikifikasi !! Interwiki !! Diakritik!! Katrangan
|-
| '''[[Pasar Sayung]]''' || 2 || v || v || v || - || v || Sumangga dipun lajengaken
|-
| '''[[Karl Drais]]''' || 3 || v || v || v || v || v || Sumangga dipun lajengaken
|-
| '''[[Veronica Felicia Kumala]]''' || 7 || v || v || v || v || v || Sumangga dipun lajengaken
|-
| '''[[Prambors]]''' || 2 || v || v || v || v || - || Sumangga dipun lajengaken
|-
| '''[[Rizna Nyctagina]]''' || 1 || v || v || v || v || v || Sumangga dipun lajengaken
|-
! Pitulung » !! [[Wikipedia:Réferènsi|Réferènsi]] !! [[Wikipedia:Gambar|Gambar]] !! [[Wikipedia:Kategori|Kategori]] !! [[Wikipedia:Wikifikasi|Wikifikasi]] !! [[Wikipedia:Interwiki|Interwiki]] !! [[Diakritik]] !! Babak I
|}
 
Nuwun.<span style="font-size:1.5em; font-family:Arial,serif; font-style:bold;">&nbsp;[[User:PL 05 SIGIT|'''SIGIT''']]<sup>&nbsp;[[File:Soccer ball.svg|15px|link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT]][[Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT| rembugan]]</sup></span> 3 Juli 2012 12.32 (UTC)
 
== artikel [[Indomaret]] ==
 
Nuwun seweu mbak Nikken, langkung sae menawi gambar ing artikel [[Indomaret]] dipungantos mawon. ehehehe Nuwun. <span style="font-size:1.5em; font-family:Arial,serif; font-style:bold;">&nbsp;[[User:PL 05 SIGIT|'''SIGIT''']]<sup>&nbsp;[[File:Soccer ball.svg|15px|link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT]][[Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT| rembugan]]</sup></span> 5 September 2012 00.58 (UTC)
 
==UNDANGAN PELATIHAN & SOSIALISASI PERATURAN PAPAT LIMPAD 2012==
Kasuwun rawuhuipun Peserta Papat Limpad 2012 saking [[Unnes]] ing acara Pelatihan & Sosialisasi Peraturan Papat Limpad 2012 ing:
 
*Dinten/tanggal: Setu/ 15 September 2012
*tabuh: 08.30 WNIK (Wekdal Nuswantara Iring Kilen)
*Mapan ing: Gedung B8
 
Maturnuwun.
 
Ayo nyunting...<span style="font-size:1.5em; font-family:Arial,serif; font-style:bold;">&nbsp;[[User:PL 05 SIGIT|'''SIGIT''']]<sup>&nbsp;[[File:Soccer ball.svg|15px|link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT]][[Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT| rembugan]]</sup></span> 14 September 2012 03.06 (UTC)
 
==Kopetisi Papat Limpad 2012 diwiwiti==
Ayo sesuk wis tanggal [[17 September]] [[2012]], Kompetisi [[Papat Limpad 2012]] wis diwiwiti. Ing ngisor iki ana paugeran-paugeran sing kudu digatekake (ing [[Basa Indonésia]]).
* '''Peraturan umum''' :
# Saat '''7 hari berturut-turut tidak menyunting artikel''', maka peserta dinyatakan '''GUGUR'''
# Menyerahkan 1 artikel pilihan kepada panitia untuk dinilai oleh juri
# Artikel Sempurna terdiri dari 5 rujukan, ada gambar, wikifisasi, interwiki, kategori
# Disetiap akhir kalimat harus disertai dengan rujukan
* Peraturan Putaran I:
# Selama 21 hari pertama, peserta harus minimal membuat 1 artikel sempurna
# Hari ke-22 sampai dengan mau masuk putaran kedua, syarat artikel sempurna sebanyak 3 artikel
# Minimal 200 artikel rintisan
 
Ayo nyunting....{{horee}}{{horee}}
Nuwun.<span style="font-size:1.5em; font-family:Arial,serif; font-style:bold;">&nbsp;[[User:PL 05 SIGIT|'''SIGIT''']]<sup>&nbsp;[[File:Soccer ball.svg|15px|link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT]][[Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT| rembugan]]</sup></span> 16 September 2012 13.50 (UTC)
 
== Artikel Scrabble ==
 
Nuwun sewu mba Derek, artikel panjenengan ingkang irah-irahanipun [[Scrabble]] sampun sae. Sumangga dipunjangkepi malih kanthi referensi lan diakritik. Matur nuwun
{{horee}}
[[Panganggo:JV015Chafid|Chafid ]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:JV015Chafid|pirembagan]]</sup> 6 Oktober 2012 02.55 (UTC)
 
== SEMANGAT ==
 
Ayo Mbak Niken semangat ing Putaran I.Semangat.Matur nuwun.<sub><span style="border:1px solid #778899;padding:1px;"> [[Panganggo:Puryono|Puryono]]| [[User _talk:Puryono|<font style="color:#7CFC00;background:#008000;">Pirembagan! </font>]]</span></sub> 16 Oktober 2012 01.42 (UTC)
 
== PRESENSI ==
 
Nuwun '''Nikken Derek''' Punika asil patroli presensi panjenengan:
{| class="wikitable"
|-
!MINGGU PISANAN ( Tgl 17-23 September 2012) !! 17 !! 18 !! 19!! 20 !! 21 !! 22 !! 23 !! Katrangan
|-
! !! Nyunting!! Nyunting !! Nyunting !! Nyunting !! Nyunting !! Nyunting !!ABSEN !! ABSEN Tanggal 23
|-
!MINGGU KALORO ( Tgl 24-30 September 2012) !! 24 !! 25 !! 26!! 27 !! 28 !! 29 !! 30 !! Katrangan
|-
! !! Nyunting !! ABSEN !! Nyunting !! ABSEN !! Nyunting !! Nyunting !! ABSEN !! ABSEN Tanggal 25, 27, lan 30 September 2012
|-
!MINGGU KATELU ( Tgl 01-7 Oktober 2012) !! 1 !! 2 !! 3 !! 4 !! 5 !! 6 !! 7 !! Katrangan
|-
! !! Nyunting !! Nyunting !! ABSEN !! Nyunting !! ABSEN !! Nyunting!! Nyunting !! ABSEN tanggal 3 lan 5 Oktober 2012
|-
!MINGGU KAPAPAT ( Tgl 8-14 Oktober 2012) !! 8 !! 9 !! 10 !! 11 !! 12 !! 13 !! 14 !! Katrangan
|-
! !! Nyunting !! ABSEN !! Nyunting !! Nyunting !! Nyunting !! ABSEN !! Nyunting !! ABSEN tanggal 9 lan 13 Oktober 2012
|-
!MINGGU KALIMA ( Tgl 15-21 Oktober 2012) !! 15 !! 16 !! 17 !! 18 !! 19 !! 20 !! 21 !! Katrangan
|-
! !! Nyunting !! Nyunting !! Nyunting !! Nyunting !! Nyunting !! ABSEN !! ABSEN !! ABSEN Tanggal 20 lan 21 Oktober 2012
|-
!MINGGU KAENEM ( Tgl 22-28 Oktober 2012) !! 22 !! 23 !! 24 !! 25 !! 26 !! 27 !! 28 !! Katrangan
|-
! !! Nyunting !! ABSEN !! Nyunting!! Nyunting !! Nyunting !! nyunting !! Nyunting !! ABSEN ing tgl 23 Oktober 2012
|-
!MINGGU KAPITU ( Tgl 29 Oktober- 4 November 2012) !! 29 !! 30 !! 31!! 1 !! 2 !! 3 !! 4 !! Katrangan
|-
! !! Nyunting !! Nyunting !! Nyunting !! Nyunting !! Nyunting !! !! !! Ora tau absen
|-
|}
 
Matur nuwun.
[[Panganggo:JV015Chafid|Chafid ]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:JV015Chafid|pirembagan]]</sup> 2 November 2012 02.14 (UTC)
 
== ARTIKEL PILIHAN (SEMPURNA) ==
 
Ayo Mbak Nikken nyerat 4 artikel sempurna, lajeng milih 1 kangge artikel pilihan ingkang dibiji isinipun. Semangat nyunting....<span style="font-size:1.5em; font-family:Arial,serif; font-style:bold;">&nbsp;[[User:PL 05 SIGIT|'''SIGIT''']]<sup>&nbsp;[[File:Soccer ball.svg|15px|link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT]][[Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT| rembugan]]</sup></span> 6 November 2012 09.53 (UTC)
 
== ARTIKEL [[Kaskus]] ==
 
Nikken, artikel [[Kaskus|Kaskuse]] ditambahi gambar, karo referensi, ben kaetung kontribusi rintisanmu. semangat,....<span style="font-size:1.5em; font-family:Arial,serif; font-style:bold;">&nbsp;[[User:PL 05 SIGIT|'''SIGIT''']]<sup>&nbsp;[[File:Soccer ball.svg|15px|link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT]][[Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT| rembugan]]</sup></span> 19 November 2012 08.36 (UTC)
 
== KONTRIBUSI PUTARAN I PAPAT LIMPAD 2012 ==
 
Haloo JV05 Nikken Derek...
 
Wiwit tanggal 17 September 2012 dumugi tanggal 28 November 2012 panjenengan presensi kaping '''...''', sumangga dipun pirsani wonten ing '''[http://jv.wikipedia.org/wiki/Astamiwa:Kontribusi_pengguna/JV05_Nikken_Derek Ngriki]'''.
 
{| class="wikitable"
|-
! No !! Jeneng Artikel !! Réferènsi !! Gambar !! Kategori !! Wikifikasi !! Interwiki !! Diakritik!! Katrangan
|-
| 1 || [[One Direction]] || 10 || v || v || v || v || v || '''Artikel Sempurna'''
|-
| 2 || [[Hasduk Berpola]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Cacahe tembung isih 256, tambahi sithik meneh'''
|-
| 3 || [[Muhammad Sirajuddin Syamsuddin]] || 2 || - || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 4 || [[Serak Jawa]] || 6 || v || v || v || v || v || '''Artikel sempurna'''
|-
| 5 || [[Pramuka Pandega]] || - || - || v || v || - || - || '''Durung Artikel Rintisan'''
|-
| 6 || [[Vincent Ryan Rompies]] || 2 || v || v || v || v || - || '''Durung Artikel Rintisan (kurang katrangan)'''
|-
| 7 || [[Mendadak Dangdut]] || 2 || - || v || v || v || - || '''Durung Artikel Rintisan (kurang gambar)'''
|-
| 8 || [[Tri Mas Getir]] || 2 || - || v || v || v || - || '''Durung Artikel Rintisan (kurang gambar, katrangan)'''
|-
| 9 || [[Tarzan ke Kota]] || - || - || v || v || - || - || '''Durung Artikel Rintisan (kurang gambar, katrangan)'''
|-
| 10 || [[JOTA JOTI]] || 2 || - || v || v || - || - || '''Durung Artikel Rintisan'''
|-
| 11 || [[Kalimantan Lor]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 12 || [[Penjor]] || 4 || v || v || v || - || v || '''Durung Artikel Rintisan (kurang interwiki)'''
|-
| 13 || [[Kembar Mayang]] || 5 || v || v || v || v || v || '''Artikel Sempuna'''
|-
| 14 || [[Loro Bonyo]] || 5 || v || v || v || v || v || '''Artikel Sempuna'''
|-
| 15 || [[Pèpsi]] || 1 || v || v || v || v || v || '''kurang referensi 1'''
|-
| 16 || [[Pagunungan Himalaya]] || - || v || v || v || v || v || '''Durung Artikel Rintisan (ora ana referensi)'''
|-
| 17 || [[Kaskus]] || 13 || - || v || v || v || v || '''KURANG FOTO'''
|-
| 18 || [[Albertus Soegijapranata]] || - || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 19 || [[Kutang]] || 3 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 20 || [[Titanic (film 1997)]] || 3 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 21 || [[Leonardo DiCaprio]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 22 || [[Kate Winslet]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 23 || [[Billy Zane]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan (katrangane ditambah)'''
|-
| 24 || [[Rompi Anti Peluru]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 25 || [[5 cm]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 26 || [[Donny Dhirgantoro]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 27 || [[Nicky Byrne]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 28 || [[Trombon]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 29 || [[Jöns Jakob Berzelius]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 30 || [[Silikon]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 31 || [[WOSM]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 32 || [[Sari]] || 3 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 33 || [[Tiramisu]] || 6 || v || v || v || v || v || '''Artikel Sempurna'''
|-
| 34 || [[Bal basket]] || - || v || v || v || v || v || '''Wis ana artikel sadurunge'''
|-
| 35 || [[Roti Pelangi]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 36 || [[Listrik]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 37 || [[Martin Ricca]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 38 || [[SMP Negeri 13 Semarang]] || 5 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 39 || [[Endank Soekamti]] || - || v || v || v || v || - || '''kurang referensi'''
|-
| 40 || [[Nike, Inc.]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 41 || [[Natrium Klorida]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 42 || [[Instagram]] || 5 || v || v || v || v || v || '''Artikel Sempurna'''
|-
| 43 || [[Rica-rica Pitik]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel kurang katrangane'''
|-
| 44 || [[Lenga Klentik]] || 5 || v || v || v || v || v || '''Artikel sempurna'''
|-
| 45 || [[Ès tèlèr]] || 3 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 46 || [[Bir Pletok]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 47 || [[Es Doger]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 48 || [[E-gamelanKu]] || 5 || v || v || v || v || v || '''Artikel sempurna'''
|-
| 49 || [[Kamera Polaroid]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 50 || [[Pepsodent]] || 5 || v || v || v || v || v || '''Artikel Sempurna'''
|-
| 51 || [[Toonami]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Sempurna'''
|-
| 52 || [[Jaden Smith]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 53 || [[Willow Smith]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 54 || [[Jada Pinkett Smith]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 55 || [[Cerme]] || 5 || v || v || v || v || v || '''Artikel Sempurna'''
|-
| 56 || [[Perdu]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Durung dadi Artikel Rintisan, katrangane ditambahi (isih 155 tembung)'''
|-
| 57 || [[Astro Boy]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Referensi'''
|-
| 58 || [[Mr. Krabs]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 59 || [[Krusty Krab]] || 5 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 60 || [[Stephen Hillenburg]] || - || - || v || v || v || v || '''Kurang referensi, gambar'''
|-
| 61 || [[Krabby Patty]] || 3 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 62 || [[Upin lan Ipin]] || 5 || v || v || v || v || v || '''Artikel Sempurna'''
|-
| 63 || [[Katinona]] || - || v || v || v || v || v || '''Artikel kurang referensi'''
|-
| 64 || [[Khat]] || 5 || v || v || v || v || v || '''Artikel Sempurna'''
|-
| 65 || [[Bikini Bottom]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 66 || [[Jeremy Lin]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 67 || [[Nina Tamam]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 68 || [[Iga Mawarni]] || 5 || v || v || v || v || v || '''Artikel Sempurna'''
|-
| 69 || [[Idris Sardi]] || 6 || v || v || v || v || v || '''Artikel Sempurna'''
|-
| 70 || [[Aqua (Air Mineral)]] || 5 || v || v || v || v || v || '''Artikel Sempurna'''
|-
| 71 || [[Tirto Utomo]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
| 72 || [[Eru]] || - || - || v || v || - || v || '''Artikel kurang komplit'''
|-
| 73 || [[Rudy Choirudin]] || - || - || v || v || v || v || '''Artikel durung ana gambar, lan referensi'''
|-
| 74 || [[]] || 2 || v || v || v || v || v || '''Artikel Rintisan'''
|-
! Pitulung » !! [[Wikipedia:Réferènsi|Réferènsi]] !! [[Wikipedia:Gambar|Gambar]] !! [[Wikipedia:Kategori|Kategori]] !! [[Wikipedia:Wikifikasi|Wikifikasi]] !! [[Wikipedia:Interwiki|Interwiki]] !! [[Diakritik]] !! Babak I
|}
 
Semangat nyunting nggih dik JV05 Nikken Derek...{{horee}}<span style="font-size:1.5em; font-family:Arial,serif; font-style:bold;">&nbsp;[[User:PL 05 SIGIT|'''SIGIT''']]<sup>&nbsp;[[File:Soccer ball.svg|15px|link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT]][[Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT| rembugan]]</sup></span> 22 Maret 2013 12.48 (UTC)
 
== Semangatt ==
 
'''Semangat''' '''SEMANGAT''' {{horee}}
[[Panganggo:JV015Chafid|Chafid ]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:JV015Chafid|pirembagan]]</sup> 16 Februari 2013 16.04 (UTC)
 
== AYO NYUNTING ==
 
Niken, iki wakil saka Unnes mung kari 4 karo awakmu [http://jv.wikipedia.org/wiki/Kategori:Panganggo_peserta_pelatihan_kompetisi_Papat_Limpad_2012_saka_Universitas_Negeri_Semarang DELENG ing KENE]. Ayo semangat nyunting...
 
Nuwun.<span style="font-size:1.5em; font-family:Arial,serif; font-style:bold;">&nbsp;[[User:PL 05 SIGIT|'''SIGIT''']]<sup>&nbsp;[[File:Soccer ball.svg|15px|link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT]][[Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT| rembugan]]</sup></span> 20 Februari 2013 02.55 (UTC)
 
== Semangat Nyunting.. ==
 
Semangat...<span style="font-size:1.5em; font-family:Arial,serif; font-style:bold;">&nbsp;[[User:PL 05 SIGIT|'''SIGIT''']]<sup>&nbsp;[[File:Soccer ball.svg|15px|link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT]][[Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT| rembugan]]</sup></span> 13 Maret 2013 13.20 (UTC)
 
 
==Kompetisi 500 Euro==
Halo Army,
 
Berdasarkan [http://jv.wikipedia.org/wiki/Kategori:Kompetisi_500_Euro Kategori] yang dikirimkan oleh Panitia Papat Limpad 2012, kamu termasuk dari ke-21 peserta Papat Limpad 2012 terpilih yang belum gugur dan lolos untuk memperebutkan 500 Euro untuk artikel bertopik Perancis. Panitia diambil alih oleh Wikimedia Indonesia di Jakarta, dan komunikasi akan menggunakan bahasa Indonesia karena panitia tidak ada yang mampu berbahasa Jawa. Ini dikarenakan seluruh panitia Papat Limpad sekarang menjadi peserta dan ikut memperebutkan hadiah yang sama sehingga mereka di netralkan. Juri dari panitia ini adalah Bapak Prasetyo, yang akan menilai secara adil kualitas artikel yang dibuat. Syarat kompetisi tercantum dibawah
 
===Syarat===
# Kompetisi 500 Euro dimulai pada tanggal 24 Maret 2013 dan berakhir pada tanggal 24 April 2013.
# Sebagai peserta Papat Limpad 2012, anda berkesempatan memperoleh 4 laptop, sementara untuk kompetisi 500 Euro anda berkesempatan untuk memperoleh uang tunai senilai 500 Euro.
# Anda adalah satu dari 21 peserta dalam kompetisi ini.
# '''Tidak menyunting''' dalam periode '''3 hari berturut-turut''' anda akan dinyatakan '''gugur'''
# Sebagai peserta anda diminta untuk membuat paling sedikit '''3 (tiga)''' artikel bertopik Perancis dalam bahasa Jawa. Artikel ini disarankan mengenai: tempat penting, sejarah, makanan, bahasa, ekonomi, dan tokoh politik - apabila ada usul lain, harus dikonfirmasi pada panitia.
# Ke-3 artikel ini harus merupakan '''artikel baru''' yang dibuat sendiri, dan diperbaiki terus selama satu bulan.
# Setiap titik harus memiliki rujukan*.
# Hanya artikel yang dibuat pada periode 24 Maret - 24 April yang terhitung, artikel yang dibuat sebelum dan setelah waktu tersebut akan dianulir.
# Apabila ada pertanyaan, silahkan ditanyakan kepada [http://jv.wikipedia.org/wiki/Kategori:Panitia_Kompetisi_500_Euro panitia WMID] dalam bahasa Indonesia.
# Pengumuman pemenang akan dilakukan pada penutupan acara Papat Limpad 2012 di bulan Mei, di Semarang. [[Panganggo:Siska.Doviana|Siska.Doviana]] <sup>[[Dhiskusi Panganggo:Siska.Doviana|pirembagan]]</sup> 23 Maret 2013 20.21 (UTC)
294

besutan