Louis XVII saka Perancis: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  9 taun kepungkur
c
Fix URL prefix
Tidak ada ringkasan suntingan
c (Fix URL prefix)
| buried =[[Saint Denis Basilica]], [[Saint-Denis]], France (Heart only)
|}}
'''Louis XVII''' ({{lahirmati||27|3|1785||8|6|1795}}) yaiku anak Raja Louis XVI saka [[Perancis]] lan [[Marie Antoinette]], ananging ora bener-bener dadi [[Raja Perancis]].<ref name="internet"> [http://http://archive.kaskus.co.id/thread/4332155/0/raja-perancis-yang-hilanglouis-xvii Raja Perancis yang Hilang~Louis XVII], <small>(Kaunduh 26/3/2013)</small></ref>
 
Nalika [[Revolusi Perancis]], Pangéran Louis dikunjarakaké bebarengan karo wong tuwané. Minangka anak barep kang isih urip, dèwèké dinyatakaké minangka Raja Perancis nalika [[28 Januari]] [[1793]] déning pakliké yaiku Louis-Stanislas-Xavier, kang déwéan sajroné pengasingan ing Hamm, cepaké [[Dortmund]], [[Jerman]].<ref name="internet"/> Pernyataan kasebut ora duwéni kekuasaan amerga [[Perancis]] wektu iku arupa salah sijiné [[republik]].<ref name="internet"/> Ananging wektu Perancis lan [[Eropa]] nampa Louis-Stanislas-Xavier minangka [[Louis XVIII]] saka Perancis nalika tahun [[1815]], pawèwèhan angkané nuduhaké diakuiné hak-hak Louis XVII.<ref name="internet"/>
2.031

besutan