Wong Bali: Béda antara owahan

35 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
sithik
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1266626 (translate me))
(sithik)
}}
 
'''Wong Bali''' iku suku bangsa ing [[Indonésia]] sing utamané urip ing [[Bali|Pulo Bali]] lan saindhengé. Wong Bali cacahé kurang luwih ana 3 yuta jiwa. Wong Bali utamané agamané Hindu.
 
[[Kategori:Bali]]