Niccolò Machiavelli: Béda antara owahan

77 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
c (Bot: Migrating 105 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1399 (translate me))
 
Jeneng Machiavelli, banjur diasosiasèkaké karo bab kang èlèk, nggawé halal cara apa waé kanggo nggayuh tujuan. Wong kang nglakoni tindhakan kaya mangkéné banjur diarani Makiavelis.
 
 
[[File:Machiavel Offices Florence.jpg|thumb|right|"Niccolò Machiavelli"]]
 
== Delengen uga ==
Naraguna anonim