AS Saint-Étienne: Béda antara owahan

47 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q19521 (translate me)
c (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q19521 (translate me))
 
7 tahun engkas, ing CEO Pierre Guichard, yaiku anak saka pendiri kasino Geoffroy Guichard dadi presiden ing klub kuwi, Pierre Guichard dadi presiden klub saklajenge MM. Godot lan Jean Moulind<ref name=fifa/>. Klub iki gabung karo Universitas Stade forézien ing «Asosiasi atlit Etienne» (SSA), uga tetep nganggo pralambang ijo lan CSA<ref name=fifa/>.
 
[[fr:Association sportive de Saint-Étienne]]
 
== Cathethan Sikil ==
19.383

besutan