Jean-Baptiste-Gabriel-Joachim Dausset: Béda antara owahan

389 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(Kaca énggal: {{Infobox Scientist | name = Jean Dausset | image = Jean Dausset 1968.jpg | caption =Dausset in 1968 | image_size = 200px | birth_date = {{bir...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
| prizes = [[Bebungah Nobel Fisiologi/Kedokteran]] taun 1980 <br>[[Penghargaan Wolf]] dalam kedokteran (1978)
}}
 
'''Jean-Baptiste-Gabriel-Joachim Dausset''' ({{lahirmati||19|10|1916}}) piyambakipun inggih punika [[imunolog]] [[Perancis]]. Piyambakipun angsal [[Bebungah Nobel Fisiologi utawa Kedokteran]] nalika taun 1980 sesarengan kaliyan [[Baruj Benacerraf]] sarta [[George Davis Snell]] kangge panemuan kaliyan pencirian [[gen]] ingkang njangkep wonten ing [[kompleks histokompatibilitas mayor]].
2.246

besutan