Jean-Baptiste-Gabriel-Joachim Dausset: Béda antara owahan

265 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
 
'''Jean-Baptiste-Gabriel-Joachim Dausset''' ({{lahirmati||19|10|1916}}) piyambakipun inggih punika [[imunolog]] [[Perancis]]. Piyambakipun angsal [[Bebungah Nobel Fisiologi utawa Kedokteran]] nalika taun 1980 sesarengan kaliyan [[Baruj Benacerraf]] sarta [[George Davis Snell]] kangge panemuan kaliyan pencirian [[gen]] ingkang njangkep wonten ing [[kompleks histokompatibilitas mayor]].
 
Amargi [[Bebungah Nobel]] ingkang nate dipuncepeng sarta anugerah saking Televisi Perancis, Dausset saged ndamel Pusat Studi Polimorfisme Manungsa ([[CEPH]]) nalika taun [[1984]], ingkang saniki asmanipun sampun dipungantos dados ''Foundation Jean Dausset-CEPH''.
2.246

besutan