Kenya: Béda antara owahan

15 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(disambiguasi)
 
c
'''Kenya''' iku tegesé bisa:
*[[Rara]], lara, prawan utawa gadhisbocah wadon saka [[basa Sangskreta]] ''kanyā''
*Negara [[Kénya]] ing banawa [[Afrika]]