Kapal: Béda antara owahan

45 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(disambiguasi)
 
cTidak ada ringkasan suntingan
 
*[[Baita]] utawa piranti transportasi gedhé ing [[banyu]]
*[[Jaran]] sawijining kéwan saka ''genus'' ''equidae''
*[[Jaran]]
 
{{disambig}}