Louis IX saka Perancis: Béda antara owahan

373 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
 
==Sujarah==
[[Gambar:SaintLouisCoin.JPG|thumb|left|Koin saka Saint Louis, Kabinet des Médailles, Prasasti kang tulisané '' LVDOVICVS'' (yaiku "Louis")'' DEI GRACIA'' (yaiku "kanthi rahmat Allah", ing basa Latin gratia'''''' diéja gracia'' )'' FRANCOR REX'' (yaiku "[[Gaya saka Sovereign Perancis # Francorum Rex | Raja kaum Frank]]".., Francor'''' singkatan saka'' Francorum'')]]
 
Louis IX lair tanggal [[25 April]] [[1214]] ing [[Poissy]], celak [[Paris]]. Louis IX yaiku putra Louis VIII lan Putri Blanche. Piyambaké dibaptis ing [[gereja]] La Collégiale Notre-Dame. Simbah kakungé yaiku Raja Philip II saka Perancis kang tilar donya nalika umuré Louis IX 9 taun.<ref name=archstl>[http://archstl.org/becomingcatholic/page/saint-louis-king-france "Saint Louis, King of France", Archdiocese of St. Louis, MO.]</ref>
 
1.502

besutan