Manggis, Majasanga, Boyalali: Béda antara owahan

37 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Robot: Perubahan kosmetika)
c
{{Kabupatèn Bayalali}}
{{Jawa Tengah}}
 
[[id:Manggis, Mojosongo, Boyolali]]
28.169

besutan