Salat: Béda antara owahan

30 bèt wis dibusak ,  8 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Migrating 68 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q234869 (translate me))
c
[[Kategori:Islam]]
[[Kategori:Ibadah Islam]]
 
[[zh:礼拜 (伊斯兰教)]]
28.169

besutan