Pisuhan: Béda antara owahan

139 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
 
Anjrit..... Ike benci deh....
 
Matamu suek
 
Ndhas krewak
 
Matanadabhal
 
Medaeng
 
JBT
 
Tembelek kingkong
 
Untumu, udhelmu, ndhasmu, raimu
 
Raimu koyok garpu/plakat
 
Taek
 
Ing Pucuk Wetan pisuhan paling lazim samenika 'Celeng'
Naraguna anonim