The Star-Spangled Banner: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  14 taun kepungkur
c
wanèn -> kendel
c (wanèn -> kendel)
|-
|''O'er the land of the free and the home of the brave?''
|Ing tanah mardika lan omahé wong sing wanènkendel
|-
|
|-
|''O'er the land of the free and the home of the brave.''
|Ing tanah mardika lan omahé wong sing wanènkendel
|-
|
|-
|''O'er the land of the free and the home of the brave.''
|Ing tanah mardika lan omahé wong sing wanènkendel
|-
|
|-
|''O'er the land of the free and the home of the brave.''
|Ing tanah mardika lan omahé wong sing wanènkendel
|}
 
78.625

besutan